O&O

Wat is O&O???

O&O staat voor onderzoek en ontwerpen, zoals het al aangeeft ga je zelf dingen onderzoeken en maken/ontwerpen. Soms krijg je echte opdrachten toegewezen van echte bedrijven zoals bijvoorbeeld bij onze school Decathlon en soms andere bedrijven. Hier zie je een paar dingen die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

 

opdrachten:

Sleutelhanger


Ik ging tijdens o&o naar de lasercutter om een sleutelhanger te maken, ik vond het heel interessant en fascinerend want hoe dat ding werkte was echt niet normaal (voor mij). Eerst grafeerde de lasercutter letters in het stukje hout en dat deed hij wel van rechts naar links!, daarna werkte het aan de vorm. Toen het klaar was vond ik dat het wel goed gelukt was, het resultaat zie je hieronder. 

app maken


Ik heb een app gemaakt met app inventor maar je kon er niks mee dus ik heb hem verwijderd. (sorry ik was vergeten een foto te nemen).

Papertrack

Bij deze opdracht moesten we een soort knikkerbaan maken van speciaal papier, voor mij was dat een beetje moeilijk omdat ik echt niet goed ben in knutselen. Het moest volgens mij een soort van minecraft taart worden met allemaal spectaculaire bochten en sporen erin, het is nu nog niet af dus ik kan je er niet veel over vertellen.

Competenties

Dit is een Excel over in welke competenties ik goed ben en welke minder goed

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin