Eureka! cup opdracht

Voor O&O hebben we een nieuw project gekregen, we moeten een oplossing bedenken om ongure buurten/plaatsen veiliger te laten voelen. We hebben verschillende dingen gedaan dus neem eens een kijkje op de groepswebsite en de powerpoint, ook hebben we een maquette gemaakt waarop je kunt zien hoe ons idee eruit ziet dus neem eens een kijkje!

Ik zit in het groepje met: Amine, Milan, Deane


Groepswebsite


Leerdoelen: dit zijn doelen die je wilt bereiken met leren waardoor je je beter kunt gaan ontwikkelen, dit zijn mijn leerdoelen:

1. nieuwe dingen uitproberen.

2. bij tegenslagen nieuwe paden zoeken om het op te lossen.

3. expirimenteren met mogelijke oplossingen.

4. brengt standpunten en ideeën stellig en laat duidelijk merken er zelf in te geloven


Ik denk dat ik wel een beetje ben geslaagd in nieuwe dingen uitproberen, omdat ik en Amine deze keer echt onderzoek hebben gedaan naar de plaats (sloterpark) en toen zijn we er ook achter gekomen wat nou echt het probleem was. Tegenslagen hadden we niet echt heel erg, alleen Deane motiveren om te werken. Expirimenteren was ons niet echt gelukt, want we gingen het idee niet uitwerken, want het was te groot en moeilijk om te maken. Ik heb wel duidelijk gemaakt dat ik zelf in het idee geloof en mijn eigen mening gegeven en ik dacht ook mee met de ideeën.
Dit is het Persoonlijke Ontwikkelings Plan (POP) dat je moest invullen voor deze opdracht waarbij je een paar vragen moest invullen. Hierbij kun je beter na gaan denken hoe je je beter kunt ontwikkelen
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin